HTML

Való világ

Kalandozás a politika és a foci körül Magyarországon

Friss topikok

Köszöntés

2010.03.09. 12:47 Darkrider

Sziasztok!

Épp itt volt az ideje, hogy belekezdjek első blogomba. Már jó ideje törtem a fejem, miről is írjak, mert állandóan íráskényszert éreztem több dolog kapcsán (írtam is pár dolgot, amik meg is jelentek itt-ott), de aztán a nagy agyalás közben rájöttem, hogy ha nem azt a célt tűzöm ki, hogy írjak egy extrán látogatott blogot, hanem csupán arra koncentrálok, hogy magamnak örömet szerezzek egy nyilvánosságnak szánt felülettel, akkor talán egyszerűbb dolgom lesz, és nem lesz izzadságszagú az egész.

Magyarországon az emberek 3 dologhoz tutira értenek: a politikához, a focihoz és a gyermekneveléshez. A gyermeknevelést egyelőre passzolom, azonban az első kettőről annál több gondolatom, véleményem lesz.

Politikai témákban általam érdekesnek tartott hírekhez, történésekhez fogok magyarázatot fűzni, a foci kapcsán pedig mindig megtippelem az nb1-es meccsek eredményét, és elmondom, melyik meccsek lesznek a meglepetés mérkőzések. Amiket írok, természetesen vélemények, és nem tényállítások lesznek, hiszen ki is tudhatná előre, mik lesznek az eredmények. :)

Jó olvasást Mindenkinek! Legyetek üdvözölve a való világban, Magyarországon!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://valovilag.blog.hu/api/trackback/id/tr71823757

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása