HTML

Való világ

Kalandozás a politika és a foci körül Magyarországon

Friss topikok

Új idők, új hozzáállás - új bevezető

2011.01.03. 23:03 Darkrider

Csak kapkodom a fejemet, mint ahogy sokan a környezetembem az elmúlt pár hónap történései miatt. Oké, hogy az állam akkor nyúlja le a pénzünket, amikor csak akarja (dögöljenek meg az adófizetők hangos röhögéssel kísérve), de hogy még a lopáshoz kineveznek egy nyugdíjvédelmi buta libát is, akitől egy jobb érzésű anya nem kérne segítséget egy bevásárláközpont vécéjében, miközben a gyerekét a mocskos ülőke fölött tartja, lábával meg a besárlásótáskákat egyensúlyozza, már tényleg a pofátlanság csúcsa. Arról nem is beszélve, hogy törvényt hoznak mindenki átléptetésére az állami rendszerbe, aki meg maradni akar például Csányi Magasságos Elnök Úr (héé, te, miért nem szólsz, vadászgatsz, vagy a pénzeded számolod, vagy szülinapi bulit szervezel hetek óta valamelyik gyerekednek, vagy helikopterrel vadakat terelsz, most miért nem okádod tele a tőled függő sajtót? - ha ezt a Gyurcsány tenné, te folynál mindenhonnan basszus...) magánpénztárában, mint pld jómagam is, akkor meg be kell mennie a delikvensnek valamelyik nyugdíjbiztosítóba. Gondolom, egy kisvárosban élő szabadságot vesz ki, vonatozik, sorban áll, el is megy egy napja arra, hogy maradhasson ott, ahová eleve tartozni akart eddig is szabad akaratából...

Az meg külön vicc, hogy úgy tűnik K&H-s volt tanácsadókat is foglalkoztat a Vezér, mert ahhoz aztán pofa kell meg korábbi rutin, hogy fedezet nélküli fiktív számlákon tartják majd a sok áldozat nyugdíjmegtakarítasáit nyilván. Nyilván kurvára nem lesz mögötte semmi tőke, mert megy el a majd a működési hiány befedésére minden. Persze, államadósság csökkentése. Ezt ugye ti sem gondoljátok komolyan...?! Inkább tőzsdézzék el a megtakarításiam felét a Csányiék, de maradjon meg a másik fele.

No, mindegy. Ezt megszopjuk.

Szíven ütött, de a ma esti RTL Klub híradót látva feleségem rám nézve mondja: nem akarok ebben az országban élni.

Jah, kérem. El is lehet innen menni. De '56 ban is maradtak a hősök. A gyávák mentek el.

Mi maradunk.

(korábbi írásaim többségét kitöröltem, párat meghagytam, emlékként)

Szólj hozzá!

Címkék: nyugdíj csányi vezér

A bejegyzés trackback címe:

https://valovilag.blog.hu/api/trackback/id/tr292558681

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása