HTML

Való világ

Kalandozás a politika és a foci körül Magyarországon

Friss topikok

Csöppnyi visszatekintés a 18. fordulóra

2010.03.18. 12:20 Darkrider

Ha túl sok pénzt tettem volna fel, akár gyászhétvége is lehetett volna a múlt héten, mert elég régen fordult elő velem, hogy 5 meccsből csak egyet találok el. A Kaposvár-Zte iksz szerencsére bejött, de a többi nagy csalódás volt. Oké, hogy nagy bátorság és így nagy kockzáat volt a Kecskemét és a Diósgyőr idegenbeli győzelmét megfogadni, azonban a Fradi és a Haladás győzelmét nagyon simának tűnt. Erre mindketten játszottak egy langyos döntetlent, amivel semmire nem mentek. Nem értem ezt a két csapatot. Nem hiszem, hogy a kieséstől kellene tartaniuk, tehát alapvetően görcsösség nélkül játszhatnának becélozva a tabella első felét, erre meg elbénázták a hétvégei meccseiket.

Az Újpest és a Győr azonban megrázták magukat, amiből nekem az előbbi a nagyobb meglepetés, mert az elméletileg sokkal motiváltabb Diósgyőrnek hoznia kellett volna a meccset. Nem tudom, mi lesz a DVTK-val, mert ha még pár meccset nem hoznak, valószínűleg végleg megpecsételik a sorsukat. Jó-jó, tudom, hogy a sorsolásuk alapján most jönnek a könnyebb meccseik, csak hogy ha nem hiszik el magukról, hogy tudnak nyerni, ha nem fognak bízni magukban, ezeket is bukni fogják.

Szólj hozzá!

Címkék: labdarúgás nb1

A bejegyzés trackback címe:

https://valovilag.blog.hu/api/trackback/id/tr451849417

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása