HTML

Való világ

Kalandozás a politika és a foci körül Magyarországon

Friss topikok

Miért ezek lesznek az eredmények? (nb1 18. forduló) I.

2010.03.09. 18:06 Darkrider

Vegyük sorba!

 

Fradi-Nyíregyháza:

Pénteken tévés meccs, aminek gondolom örülnek, akik nem akarnának fagyoskodni, no meg azok, akik elmennének, de nem tudnak, mert ha jól számoltam, akkor ez a mérkőzés még zárt kapus lesz (ha tévedek - bár most megnéztem a Fradi és a Nyíregy oldalát, nem találtam se pro, se kontra semmit - majd helyreteszitek). A Nyíregyházának nem lesz olyan szerencséje, mint a Haladásnak, ugyanis a nézők nélküli lelátók előtt két hete inkább a szombathelyi alakulat akarata érvényesült (tegyük hozzá, hogy a Haladás nem élt a sors és magukról állandóan megfeledkező szurkulók adta lehetőséggel, de akár élhetett is volna), a Fradi könnyedén be fogja darálni harmatos ellenfelét még az eltiltások ellenére is. Szegény Nyíregyháza nem tudom, mit fog csinálni a tavasszal, ugyanis a téli erősítés egyáltalán nem sikerült nekik, talán több sérült játékost hoztak, mint bevethetőt. Nálam az egyik kiesőjelölt pont a kelet-magyarországi alakulat. (Közben eszembe jutott, hogy van némi pontatlanság az első mondatban, ugyanis ha nem lenne Duna TV-s közvetítés, akkor nem péntek este lenne a meccs, így fagyoskodni sem kellene ... részletkérdés igaz, de azért tegyük a helyére.)

Tippem: hazai győzelem

 

Videoton-Pápa:

Az egyik bajnokesélyes otthonába látogat az egyik újonc. A Pápa vasárnap megmutatta, milyen is az ész nélkül támadás, az ellenfele, a másik bajnokesélyes meg azt, hogyan kell berúgni a helyzeteket. A Pápa hiába fog beállni védekezni, a Vidi előbb-utóbb úgy is fel fogja törni a védelmét. A Videoton nem engedheti meg magának, hogy hazai pályán pontokat veszítsen, ezért esélyt sem fog adni ellenfelének. Bár nem hiszem, hogy Szűcs megint kap egy ötöst, de egynél többet fog rúgni a Vidi.

Tippem: hazai győzelem

 

Paks-Vasas:

Pakson a világ legjobb dolga klubvezetőnek lenni. Ugyanis, amíg szükség van elektromos áramra (ami eléggé beláthatóan sokáig így lesz), addig lesz Pakson foci. Ahányszor Pakson járok, mindig felteszem a kérdést, hogy a mi a csudának egy ilyen kicsi városnak elsőosztályú labdarúgó- és kosárlabdacsapat. Értem én, nyugi, hogy stresszel jár egy atomerőmű közelsége, és kárpótolni kell a környezetében élőket... A helyieknél jobban már csak az idősebb, de még aktív és egyébként tehetséges labdarúgók örülnek, ugyanis nekik fix lehetőség Paksra igazolni. Nyugi van, nincsenek nagy célkitűzések (tavaly is tudtommal az első tízbe kerülésért már járt prémium), és a fizetés is mindig időben érkezik. Kész kánaán. Persze néha, főleg a hazai meccseken teljesíteni is kell, így ennek most a kárát a Vasas fogja látni. Szegény Vasas - télen már fogadásokat kötöttünk baráti körben, hogy lesz-e a titzatos befektetővel ténylegesen aláírt szerződés. Majd a fogadást felfüggesztettük, mert mindenki a 'nem'-re fogadott. Így is lett. De akkor miért kellett már az első napom a le sem szerződött ál-tulajdonos szavára kirúgni az egyik legjobb magyar edzőt? Holnap felhívom mondjuk Bayern Münchent, bemondom, hogy ukrán olajipari nagytőkés vagyok (hehe), és akkor hoznék lóvét. De! Előtte rúgják már ki azt a van Gaalt, mert van egy Jurij nevű haverom, az jobb lenne. Na, mindegy. A meccsre visszatérve a rutinos 'öregek', élükön a népszerű Tökivel, behúzzák. A Vasas meg ha kiesik idén, örülni fognak azok, akik szerint még mindig túl sok fővárosi klub szerepel az első osztályban.

Tippem: hazai győzelem

 

folytatom

 

Szólj hozzá!

Címkék: labdarúgás nb1

A bejegyzés trackback címe:

https://valovilag.blog.hu/api/trackback/id/tr201826013

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása