HTML

Való világ

Kalandozás a politika és a foci körül Magyarországon

Friss topikok

Orbán egy zseni

2011.01.04. 00:18 Darkrider

 

Orbán egy zseni, mert senki nem látja a lényeget. Vagy. Orbán egy zseni, mert mindeki fosik megírni a lényeget.

 
Miközben Orbán családapát játszva mindenkin röhögve Ausztriában síel, addig itthon újságírók, bloggerek, facebook őrültek, átlagemberek pörgetik magukat egy Szalai Annamária nevű senkin és bandáján, akik éppen azzal feszítik még tovább a húrt, hogy adófizetők pénzén amcsi nyugdíjas repper dalszövegét fordítgatják, és baszakodnak egy pár ezres hallgatótáborral sem biztosan rendelkező rétegrádióval. Amikor meg éppen nem a http://www.szalaiannamaria.eu/ (ennek elvileg már odavágott a Pannika, de az majd egy újabbb poszt témája lesz) oldalt vagy a http://blog.puruttya.hu/bypost/2010/12/30/Szosszenet_NMHH_a_szinfalak_mogott trashblogot lesi a nép, akkor meg a Nemzet Tesitanárát, a bohóc Schmitt Palit ekézi a netes közösség.
 
"Aki nem vak, látja, mi a lényeg" - írja Lukács, a költő, és milyen igaza van. Csak a vak nem látja, hogy mindenki mögött egy ember áll, mindenki az ő embere, csak egy hűbérúr létezik. Rogán, Kósa, Szalai, Schmitt, Lázár mind parasztok, kurvák. És igen ... a Vezér, a Fényestekintetű, a Tévedhetetlen, Akimégsohasemhazudott, vagy egyszerűbben a gonosz kis törpe, Orbán tologatja őket ide-oda egy Magyarország nevű sakktáblán. Az ő farkukkal veri a csalánt. Ehhez nagyon ért. Az saját népszerűsége töretlen, a többiek meg örüljenek, hogy élnek, és a Vezért szolgálhatják. A zemberek, mármint a gondolkodó része a zembereknek meg pörög és anyázza a bábokat, miközben a gőzgombócot zabáló Orbán két legyet üt egy csapásra: bebetonozza magát az átszabott jogrendszerével, és leamortizálja mindazokat, akik a táborán belül ellensúlyát képezhetnék. Aki meg majd sokat ugrál, odadobja a kutyáknak.
 
Orbán, Orbán, már megint elszámítod magad. Azt hiszed, hogy 2012-ben simán tartasz egy előrehozott választást, hogy legalább 6 év tuti legyen. Ha így folytatod, már megint mész a levesbe. Rájöhettél volna, hogy a zemberek két dolgot nagyon nem szeretnek: félni (2002) és ha teljesen hülyére veszik őket (2010). Ha így folytatod, mindkettőbe belefutsz a következő választáskor, aztán majd szervezheted újra a hídfoglalást. Remélem, nem, és lesz aki majd a körülötted lévők közül téged fog végre kikukázni.
 
Ne gondolja senki, hogy a bebetonozottnak tűnő emberek a helyükön maradnak, ha Orbánt és csicskáit elzavarja a nép. Dehogy. Majd az önként jelentkezők közül kisorsolt szerencsések végiglátogatják őket, egyik nap Szalai, másik nap Polt, harmadnap Domokos, és így tovább. De lehet, hogy egy nap lezavarják, ha ahhoz lesz kedvük. Bemennek a nyertesek Polt irodájába, és kibasszák onnan. Aztán futhat ide, futhat oda, kurvára nem lesz rá senki kíváncsi. Aki meg sokat ugrál, mondjuk kap egy ifjú ambíciózus komcsi vagy szélsőjobbos ügyésztől (attól függ, kik nyernek) egy frankó kis alapos gyanút mondjuk alkotmányos rend erőszakos megváltoztatására hivatkozva (kiemelem, hogy az erőszaknak sok formája lehet, de miattam lehet előkészületre való hivatkozás is), aki hős lesz, még utcát is fognak róla elnevezni, és maximumon magyarázkodik az új külügyminiszter pár hétig, aztán elsikkad a sztori, mert fél Hollandia víz alá kerül. (Az Alkotmánybíróság összes tagja meg elmegy egy két hónapos, de lehet, hogy egy évig tartó társasútra, és kibaszottul nem fognak ráérni mindenféle beadványokkal foglalkozni, mert inni fognak, és vinnyogva röhögni a magyarországi híreken.) Oszt le is lesz szarva mindenki, lehet majd három évig előzetesben rohadni. No, persze, akár ki is engedhetnek bárkit, aki rávall a tényleges döntéshozóra ... de ennyire ne rohanjunk előre.
 
Tehát nem kell beszarni. Főleg, mivel a Mester éppen tanítja nekünk, milyen, amikor nem egy puhapöcs Medgyessy, vagy egy túlmozgásos bohóc Gyurcsány, hanem egy igazi vezető él a demokrácia adta lehetőségekkel. Orbán egy zseni, mert úgy tágítja, feszíti a jogállam szabta korlátokat, ahogy előtte még soha senki Európában. Könyveket fognak erről írni ... mint ahogy a bukásáról is.
 
Addig is köszönjük meg neki az utána következők nevében, hogy ilyen jól megmutatja az utat, és megtanítja a módszert.. Finomkodásra ő és vazallusai se számítsanak majd!
 
Aki érti, megérti, aki nem, annak mindegy. Hiszen:
"Aki nem vak
Annak aki nem vak
Mondom annak
Aki nem vak."

4 komment

Címkék: orbán gyurcsány demokrácia medgyessy schmitt mester pál szalai annamária

A bejegyzés trackback címe:

https://valovilag.blog.hu/api/trackback/id/tr652558825

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hunyuan 2011.01.04. 10:01:01

"Orbán egy zseni, mert úgy tágítja, feszíti a jogállam szabta korlátokat, ahogy előtte még soha senki Európában. Könyveket fognak erről írni ... mint ahogy a bukásáról is."

a zseni azért túlzás
köpedék, hazaáruló, beszélni alig tudó, félművelt, senkiházi tajparaszt, hazudós kommunista, fosadék díszcigány, akit majd a történelem fog pofán csapni
nem kicsit, nagyon..

Doryyka 2011.01.04. 13:39:54

@hunyuan: legalábbis reméljük. De jól szóltál.

Arvedui 2011.01.04. 13:55:27

....még soha senki Európában?????
van előképe, nem kell ehhez zseninek lenni, elég ha sokan tapsolnak ritmusra!

taecleau 2011.01.04. 19:00:46

Az új alkotmány szerint a Fidesz leválthatatlan lesz. Akkor is nyernek majd ha vesztenek. A 9 évre bebetonozott mamelukjaik pedig vagy a motorja vagy a fékje lesznek a kormánynak, attól függően, hogy Viktor vagy Nemviktor lesz éppen hatalmon.

Őtőle majd csak akkor fogunk megszabadulni, ha már ágyútalpon tolják a fiumei úton. (Persze, jönnek majd a fiai, lányai...)
süti beállítások módosítása